TRAGEDIA DE LA COLECTIV SE PUTA REPETA ÎN MAMAIA NORD! FOSTUL CLUB BAMBOO A ARS CA O TORŢĂ

Tragedia din Colectiv era gata sa se repete in Mamaia. Echipa Opinia Online va pune la dispozitie cateva imagini in exclusivitate cu incendiul de azi noapte de la un renumit club din Mamaia Nord! Astfel, potrivit informatiilor, pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină luni noapte spre marţi, 12 spre 13 august, în Mamaia, la fostul club Bamboo, care se numeste mai nou SILENCE. Un incendiu a izbucnit în această locaţie.

Unii martori susțin că flăcările s-ar fi extins și la zona de plajă de lângă clubulSilence (fostul Bamboo) din Mamaia. Surse din presă au declarat că la momentul izbucnirii incendiului, în club se aflau doar angajații.  Aceștia au reușit să iasă la timp din localul cuprins de incendiu. La scurt timp de la declanșarea incendiului de la club Silence (fostul Bamboo) din Mamaia, persoanele aflate în incinta localului au părasit rapid locația, fără a fi semnalate în primă instanță cazuri de răniți sau pierderi de vieți.

Flăcările s-au manifestat cu violenţă şi s-au extins foarte repede.  Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, în primul moment au fost trimise spre a intervene 7 autospeciale de stingere și autoscara. Pentru că incendiul se manifesta deosebit de violent, eforturile susținute ale pompierilor prezenți la caz au fost sporite de trimiterea altor nouă autospeciale din serviciile de specialitate private și a unei autoscări. Din informațiile provenite după primele căutări ale echipelor formate în acest scop, nu există victime.

Nu se știe deocamdată ce anume a dus la declanșarea incendiului de la club Silence (fostul Bamboo) din Mamaia, dar ancheta ce se va deschide în acest caz va stabili cine se face vinovat de incident, dar și ce anume a produs cumplitul incendiu de la club Silence (fostul Bamboo) din Mamaia.

 

 

SHARE