EVENIMENT INEDIT LA TUZLA! LIVING ROCK TIMP DE 3 ZILE PE MALUL MĂRII NEGRE

Între 15 și 17 august, strângem rândurile pe malul Mării Negre, la Tuzla, și petrecem ca pe vremuri. Punem muzica pe primul loc, berea la rece și ne bucurăm timp de trei zile de una dintre cele mai frumoase plaje din România.

Vama, Vița de Vie, Grimus, The Kryptonite Sparks, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Firma, Les Elephants Bizarres, Byron, E.M.I.L., Coma, Timpuri Noi,
Amon, Phlo Da Shaolin si Gabi Georgescu sunt doar cațiva dintre artiștii care vor urca pe scena #livingrock.

Bilete disponibile pe:

https://www.bilete.ro/living-rock/

https://www.iabilet.ro/bilete-living-rock-42893/

Biletele includ:
– acces pentru una, două sau toate cele trei zile de festival;
– camping și parcare;
– multă voie buna.

Daca iți place să trăiești #rock, ne vedem la #livingrock

REGULAMENT DE PARTICIPARE

Preambul:
Doar persoanele inregistrate anterior prin serviciile de specialitate si care dispun de bilet de acces valabil precum si persoanele ce vor achizitiona bilet la casa de bilete – vor avea acces la evenimentul LIVING ROCK – doar in conditiile in care la prezentarea in zona porti acces se confirma validitatea biletului si primeste bratara tip acces. Bratara nu este transmisibila. Persoanele care se vor prezenta la zonele de acces cu bratari deteriorate si care prezinta urme ca au constituit obiectul “imprumutului” – nu vor avea acces in perimetru chiar daca detin asupra acestora biletul initial. Accesul/iesirea din perimetru se realizeaza doar prezentand personalului abilitat zone acces – bratara intacta.
Participantii pot fi supusi controlului corporal la intrare. In caz de refuz, accesul nu este permis.
Accesul minorilor neinsotiti de unul din parinti sau de un adult in baza unei procuri notariale este strict interzis.
Invitatiile valabil emise pentru eveniment sunt nominale si se vor valida doar insotite de act identitate participant. In conditiile in care numele inserat in continutul invitatiei nu corespunde cu numele persoanei ce se prezinta in vederea validarii, accesul nu va fi permis.
Nu este permis accesul cu:
• Artificii, petarde ori alte materiale pirotehnice, explozibil, substante inflamabile/toxice;
• Umbrele, bastoane, etc.;
• Arme de orice fel, cutite, obiecte contondente, spray-uri paralizante;
• Droguri, substante halucinogene si orice alte substante clasificate drept interzise potrivit dispozitiilor legale;
• Bauturi alcoolice;
• Produse alimentare perisabile.

Dispozitiile prezentului regulament – cadru produc efecte pe intreaga durata a derularii LIVING ROCK si sunt obligatorii fiecarui participant; defineste regulile/normele/conduita pe care fiecare participant la eveniment trebuie sa le adopte si respecte.
Prezentul Regulament instituie drepturile si obligatiile ce decurg din organizarea si derularea LIVING ROCK si produc efecte intre organizator si participant cat si fata de Autoritatile legale in caz de nerespectare/incalcare a prezentelor dispozitii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, fara instiintare prealabila a Participantului;
Prin cumpararea biletului – participantul declara pe proprie raspundere ca a luat la cunostinta de prezentele dispozitii, este de acord cu continutul acestora si se obliga sa respecte in totalitate; in caz de incalcare partial si/sau totala – raspunderea ii revine in totalitate.
I. Conditii generale.
Art. 1. Bilete
Exista 2 tipuri de bilete pentru festival: abonament valabilitate perioada integrala; bilet valabilitate/zi.
2. Abonamentul/biletul asigura accesul Participantului.
*Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru bunurile personale ale participantilor.
3. Organizatorul garanteaza doar pentru valabilitatea biletelor cumparate prin intermediul partenerilor.
4. Revanzarea biletelor sau a invitatiilor – strict interzis; organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care se prezinta cu orice alt tip de bilet decat cele emise de acesta ori de parteneri; fara a acorda despagubiri in acest sens.
5. Validarea biletului se realizeaza la zonele de acces, participantul va primi – dupa identificare – o bratara in baza careia detine acces la eveniment. Scanarea biletului si aplicarea bratarii instituie obligatia participantului de a pastra bratara la mana pe toata durata evenimentului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a evacua persoanele care nu detin bratara cat si persoanele a caror bratara prezinta urme de transmitere.
Art. 2. Cumpararea biletelor
1. Cumpararea online a biletelor se face strict de pe site-urile agentiilor partenere LIVING ROCK. Dupa cumparare, biletul va fi transmis cumparatorului electronic, pe adresa de email furnizata. In functie de partenerul ales, biletele se vor putea ridica si de la punctele de lucru disponibile pe site-urile de specialitate ale acestora.
2. Contravaloarea biletelor achizitionate nu se restituie decat pentru motive temeinice, dovedite cu inscrisuri.
Art. 3. Acces eveniment
1. Accesul se va face doar prin zonele special amenajate si pe baza biletului in virtutea caruia se aplica bratara de acces. Toti participantii la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate la momentul prezentarii la zona punct acces eveniment.
2. Accesul minorilor sub 12 ani este gratuit si este permis acestora doar insotiti de unul dintre parinti. La prezentarea in vederea inregistrarii, parintele insotitor trebuie sa aiba asupra sa biletul de acces, act de identitate cat si certificat de nastere al minorului.
3. Accesul minorilor cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani este permis in baza unui bilet valabil si doar insotiti de unul dintre parinti.
Pentru minori cu varste cuprinse intre 12 – 18 ani – in functie de momentul achizitionarii biletului – acestia beneficiaza de discount in cuantum de 20% din tariful integral raportat la momentul cumpararii. La prezentarea in vederea inregistrarii, parintele insotitor trebuie sa aiba asupra sa biletele de acces, act de identitate cat si certificat de nastere al minorului.
4. Participantii, declara pe proprie raspundere, cu privire /dar fara a se limita la, urmatoarele:
starea sanatatii fizice si mentale le permit participarea la eveniment fara a fi puse in pericol sanatatea ori integritatea fizica si morala a acestora. Persoanele cunoscute/declarate cu boli psihice sau fizice si pentru care aglomeratia, zgomotele puternice, efecte acustice, vizuale şi audio prezinta risc, declara ca isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi ori cauza tertilor prin participarea la eveniment.

II. Conditii speciale.
Toti participantii la evenimentul LIVING ROCK vor avea o conduita in conformitate cu normele sociale si morale cat si cu legile statului Roman in vigoare.
1. Se interzice desfasurarea activitatilor de orice fel – neautorizate in prealabil de organizator; activitati prin specificul carora ar putea pune in pericol ori afecta in orice mod siguranta, integritatea sau drepturile persoanelor; ori imaginea si drepturile organizatorului.
2. Pe toata durata evenimentului – atat in cadrul perimetrului cat si in zonele de servicii aferente, toti participantii sunt obligati sa protejeze mediul inconjurator, pastrand curatenia cat si respectand indicatiile organizatorului ref. strangere/depozitare/colectare deseuri, s.a.
3. Partenerii media cat si participantii pot realiza activitati foto/video. Prin prezenta participantul declara ca a luat la cunostinta asupra imprejurarii ca exista posibilitatea de a fi surprins in asemenea materiale, si arata ca nu are eventuale pretentii cu privire la respectivele materiale. Persoanele indicate cat si organizatorul pot folosi aceste materiale, fara a se solicita restrangerea activitatilor specifice de catre terte persoane.
4. Strict interzis minorilor achizitionarea şi consumul de bauturi alcoolice si produse din tutun.
5. Posesia, vanzarea-cumpararea, consumul de droguri, substante halucinogene ori alte clase de substante interzise este ilegal şi strict interzis. Orice participant identificat incalcand dispozitiile prezentului articol – reprezentantii organizatorului vor anunta de-indata autoritatile competente in vederea identificarii si tragerii la raspundere. Pana la sosirea organelor de cercetare penala, persoana astfel identificata va fi sub escorta companiei de Securitate si in afara perimetrului evenimentului.
6. Inotul este se face pe proprie raspundere – conform dispozitiilor HG nr.: 1136/2007.
7. In zona de camping – corturi/rulote:
– au acces doar participantii care detin bratara acces eveniment;
– obiectele de valoare lasate in zona de camping se face strict pe raspunderea participantului – organizatorul nu va acorda despagubiri si nu poate fi tras la raspundere pentru situatii gen pierdere/sustragere;
– strict interzis cu foc deschis, butelii cu gaz, gratare cat si alte substante inflamabile. Persoanele ce detin acces zona camping vor putea fi supuse perchezitiei corporale cat si control bagaje ori de cate ori agentii de Securitate vor avea motive/suspiciuni.
8. Sunt interzise drone si orice alt tip de aparate de zbor. Participantii care doresc sa detina si foloseasca in perimetru eveniment cat si zone servicii special amenajate – aparate de zbor gen drone, s.a., sunt obligati sa detina si prezinte autorizatii eliberate de MAPN, ROMATSA si Fortele Aeriene Romane – ref.: perioada calendaristica, coordonate gps ref. locatie, inaltime maxima admisa, nr inregistrare drona, aviz specialitate operator cat si caracteristicile dronei ori alte aparate de zbor tip.
9. Calitatea de participant la LIVING ROCK instituie in sarcina tuturor, obligatii etice si morale vizand comportamentul pe intreaga durata a evenimentului, atat cu privire la prestatorii de servicii cat si ceilalti participanti – respectand siguranta, linistea si optiunile persoanelor, cat si cu privire la protejarea mediului inconjurator.
10. Organizatorul va acoperi intreg perimetrul cu personal calificat in vederea asigurarii bunei desfasurari a evenimentului; cat si securizarea zonelor de interes, acces, zonelor amenajate pentru parcare autovehicule, s.a. Participantii sunt obligati sa respecte instructiunile agentilor de Securitate cat si sa respecte instructiunile in caz de urgenta. Pentru situatiile in care se vor identifica participanti cu atitudine neadecvata, organizatorul isi rezerva dreptul, ca prin intermediul agentilor de Securitate sa dispuna evacuarea acestora limitand accesul la eveniment cat si in zona de campare (daca va fi cazul) urmand ca sub escorta acestia sa fie condusi in vederea strangerii obiectelor personale.
11. Lost and found. Orice bun material gasit in perimetru eveniment + zone anexe vor fi predate operatorilor care vor asigura preluarea/custodia si restituirea acestora, detinatorilor – cu respectarea procedurilor standard. In cazul in care se constata pierderea acestor bunuri ulterior perioadei de desfasurare a LIVING ROCK, participantii pot contacta organizatorul unde vor primi relatii cu privire la existenta ori inexistenta bunului respectiv, cat si procedura necesara restiturii (in situatii afirmative).
12. Pe intreaga durata a LIVING ROCK, produsele si serviciile sunt disponibile doar in locuri special amenajate (bar, food court) si puse la dispozitie doar de comercianti autorizati. Se interzise accesul cu produse alimentare si bauturi. Participantii se angajeaza sa foloseasca ca modalitati de plata pentru achizitionarea acestora doar metodele si instrumentele de plata acceptate de organizatori si partenerii acestora.
13. Toti participantii LIVING ROCK dispun si sunt garantati asupra accesului liber si neintrerupt la toate zonele aferente desfasurarii evenimentului.
14. Organizatorul isi rezerva dreptul:
– de a modifica perioada desfasurarii LIVING ROCK in caz de aparitie a unei situatii de forta majora, situatie fata de care va face dovada imposibilitatii cu un Certificat Constatator emis de forurile abilitate;
– de a modifica orele/durata/ordinea in program a artistilor;
– de a NU fi declarat responsabil si nici de a achita eventuale daune-interese/prejudicii ori de a fi atrasa raspunderea in vreun mod pentru toate faptele de natura civila ori penala, pentru stricaciuni, daune produse tertilor; si pentru producerea carora nu au existat motive care sa atraga raspunderea organizatorului;
15. Organizatorul are dreptul:
– sa interzica accesul si/sau de a evacua participanti din perimetru desfasurare LIVING ROCK – cand se constata incalcari a:
– dispozitiilor prezentului regulament;
– drepturilor si liberalitatilor cetatenesti;
– dreptului la exprimare;
– legislatiei in vigoare privind ordinea si linistea publica;
– dispozitiile legale privind posesia, vanzarea-cumpararea, consumul de stupefiante, substante halucinogene si orice alte substante interzise;
– dispozitiile legale privind posesia armelor letale, obiecte contondente, spray-uri lacrimogene, material explozibil si/sau pirotehnic, s.a.
Fata de situatiile mai sus aratate, in cazul in care se vor constata tentative ori incalcari, iar pe langa masura evacuarii din perimetru organizare/derulare LIVING ROCK – si pentru care dispozitiile legale sanctioneaza tentativa ori savarsirea (consumarea) acestora – organizatorul este obligat sa solicite interventia autoritatilor competente in materie spre luarea masurilor legale ce se impun.

Prezentul regulament instituie drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, constituind singura forma de colaborare pe intreaga durata a evenimentului.
Prin achizitionarea fiecarui bilet – in mod individual – orice participant – major sau minor prin tutore legal – declara pe proprie raspundere si cunoscand dispozitiile legale in materie ca: prin achizitionarea biletului aferent LIVING ROCK – implicit PARTICIPANTUL a luat la cunostinta despre dispozitiile prezentului Regulament, si in conformitate cu prevederile legale in materie arata ca se obliga sa respecte in totalitate cat si sa isi asume raspunderea in fata autoritatilor competente – in caz de incalcare a acestora.

SHARE