,,DEZBRACĂ-TE, VREAU SĂ-ȚI VORBESC”, LA TEATRUL DE VARĂ DIN JUPITER

Teatrul Elisabeta revine la Teatrul de Vara din Jupiter pentru a doua stagiune estivala cu a doua comedie-fenomen – “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”Aceasta va oferi momente de neuitat spectatorilor care vor alege sa-si condimenteze sejurul cu rasete si buna-dispozitie. De la premiera si pana in prezent, una dintre bijuteriile Teatrului Elisabeta s-a jucat doar cu casa inchisa!

Exceptionala comedie “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” revine si ea pe litoral! La premiera acesteia, biletele s-au epuizat in mai putin de 24 de ore, iar spectacolul a devenit un adevarat fenomen in randul iubitorilor de teatru. Pe litoral va putea fi vazut in datele de 26 Iulie, ora 20:30 (cu Maria Buza, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea si Marcelo Cobzariu), respectiv 9 August, ora 20:30 (cu Aurelian Temisan, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Monica Davidescu, Anca Dinicu si Marcelo Cobzariu). Sotia lui Robert este pe cale sa plece pentru un weekend intreg, asa ca el isi invita amanta in casa lor. Problemele incep sa apara cand sotia nu mai pleaca, dar amanta… vine! Identitatile se schimba, problemele amoroase se inmultesc si totul se da peste cap! Iar spectatorii vor avea parte de o portie sanatoasa de hohote de ras.

Teatrul Elisabeta a pregatit si o surpriza pentru publicul sau: la finalul spectacolelor, spectatorii sunt invitati sa participe la sesiunile de autografe si fotografii cu actorii lor indragiti. Copiii sub 5 ani au acces gratuit fara acordare de loc, iar copiii intre 5-10 ani beneficiaza de 50% discount la pretul biletului!
Programul casei de bilete a Teatrului Elisabeta va fi de marti pana vineri inclusiv, intre 11:00-20:00, in perioada 16 iulie-9 august.

Totul se va desfasura in aer liber, la Teatrul de Vara din Jupiter. Biletele sunt disponibile atat la Teatrul de Vara, cat si online, pe www.TeatrulElisabeta.ro si pe www.Bilet.ro

SHARE