TEATRUL ,,ELISABETA” VĂ AȘTEAPTĂ LA TEATRUL DE VARĂ DIN STAȚIUNEA JUPITER

Teatrul Elisabeta revine la Teatrul de Vară din Jupiter pentru a doua stagiune estivală cu două comedii-fenomen – “Boeing Boeing” și “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Acestea vor oferi momente de neuitat spectatorilor care vor alege să-și condimenteze sejurul cu râsete și bună-dispoziție. De la premieră și până în prezent, cele două bijuterii ale Teatrului Elisabeta s-au jucat doar cu casa închisă!

Cea mai jucată comedie a Teatrului Elisabeta, “Boeing Boeing”, care de la premieră și până în prezent a fost vizionată de peste 60.000 de spectatori, va ateriza pe litoral în datele de 19 iulie, ora 20:30 (cu Maria Buză, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Iulian Bălan), respectiv 2 august, ora 20:30 (cu Aurelian Temișan, Lucian Ghimiși, Anca Sigartău, Raluca Ghervan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Iulian Bălan). Un arhitect are trei logodnice stewardese, care nu știu una de cealaltă! Programul este bine pus la punct, astfel încât femeile își petrec fericite timpul cu logodnicul lor. Însă apariția unei aeronave mai puternice dă orarele de zbor peste cap – iar cele trei sunt pe cale să se întâlnească în casa arhitectului.

Teatrul Elisabeta a pregătit și o surpriză pentru publicul său: la finalul spectacolelor, spectatorii sunt invitați să participe la sesiunile de autografe și fotografii cu actorii lor îndrăgiți.Copiii sub 5 ani au acces gratuit fara acordare de loc, iar copiii între 5 și10 ani beneficiază de 50% discount la prețul biletului! Programul casei de bilete a Teatrului Elisabeta va fi de marți până vineri inclusiv, între 11:00 și 20:00, în perioada 16 iulie – 9 august.

Totul se va desfășura în aer liber, la Teatrul de Vară din Jupiter. Biletele sunt disponibile atât la Teatrul de Vară, cât și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro și pe www.Bilet.ro.

SHARE