PRIMĂRIA NĂVODARI NU RENUNŢĂ!

Polițiști, inspectori ISCTR și reprezentanți ai CJC și Primăriei Năvodari au făcut controale în trafic la mijloacele de transport public, pe ruta Năvodari-Constanța.

,,Încercăm astfel să determinăm firmele transportatoare să-și respecte angajamentele și să asigure condiții decente și sigure de transport pentru năvodăreni.De aceea, vă încurajăm să faceți sesizări, dar și să acordați concursul dvs echipelor de control.De asemenea, pentru a puncta câteva aspecte ridicate de către cetățeni, facem următoarele precizări:

1. Primăria Năvodari nu are competența legală de a retrage licența de transport niciunei firme. Licența de transport se acordă de autoritățile județene prin licitație

2. Primăria Năvodari nu poate dispune controale în trafic și nici nu poate acorda amenzi firmelor transportatoare pentru niciuna din problemele sesizate de călători. Dar am insistat să facem parte din aceste echipe mixte de control pentru că ne dorim ca lucrurile să se îmbunătățească cu adevărat.

3. Primăria Năvodari nu are o relație de subordonare sau contractuală cu firmele transportatoare, de aici și imposibilitatea de a reglementa aspecte ce țin de frecvență și condițiile de transport.Vă mulțumim pentru interes și vă stăm la dispoziție cu orice problemă!”

SHARE