DISTRACŢIA TRECE, GUNOAIELE RĂMÂN

Se spunea ca la Neversea  culoare, e cultură, e schimb de experiențe, voie bună, piele de găină și o bază ce leagă prietenii pe termen lung. Iar asta pentru că, timp de 4 zile parcurgi o călătorie de care o să-ți amintești toată viața.

Dupa nopti  si zile in care s-au distrat fara oprire, petrecaretii au plecat spre casele lor. Nu stim Daca si-au luat suveniruri la ei ca sa-si aminteasca de festival, dar au lasat ceva in urma lor. Distractia s-a terminat la festivalul de muzica  de la malul marii,  dar ce a ramas in urma petrecaretilor, nu ne-am fi putut imagina! Sticle, pet-uri, hârtii, resturi alimentare, toate au dat mult de furca muncitorilor de la curătenie.

Plaja de sub picioarele a peste 150 de mii de oameni s-a transformat intr-o mare de gunoaie. Zeci de saci cu gunoi au strâns lucrătorii firmei de salubrizare din municipiul Constanţa de pe porţiunea de plajă pe care are loc cel mai mare festival de la malul mării, Neversea! Multe gunoaie, printre care şi mii de mucuri de ţigară, au fost adunate de pe plaja Modern din Constanţa.

Nici locatarii din zona nu au fost prea fericiti, acestia declarandu-se chiar deranjati de muzica tare si betivii care se plimbau prin zona. Speram ca anul ce va veni, totusi oamenii de la NEVERSEA vor fi mai civilizati!

SHARE