CLIPE DE GROAZĂ PENTRU SÂNZIANA BURUIANĂ

Sânziana Buruiană, una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc, trece prin clipe grele. Tatăl său a fost internat de urgenţă într-un spital din Capitală, după ce a suferit probleme grave de sănătate, conform surselor noastre bine informate. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, are primele imagini cu celebra blondină după ce părintele său a ajuns pe mâinile medicilor.

De câteva zile, tatăl Sânzianei Buruiană se află internat la secţia Terapie Intensivă, iar vedeta şi mama ei îşi petrec timpul pe holurile spitalului, dărâmate de durere. Recent, cele două au fost surprinse de paparazzii noştri într-un astfel de moment, alături de o prietenă.

Cele trei femei au discutat de zor, vizibil afectate de situaţia grea în care se află părintele vedetei. La un moment dat, mama Sânzianei Buruiană a fost lăsată să intre în salonul în care este internat soţul său. Aceasta a petrecut câteva minute alături de bărbatul său, iar la ieşirea din secţia ATI a părut extrem de marcată.

După ce a aflat ultimele veşti despre starea de sănătate a tatălui ei, Sânziana Buruiană a ieşit afară şi, pentru câteva minute, s-a plimbat prin curtea spitalului. Apoi, vedeta a părăsit unitatea medicală şi s-a îndreptat spre o biserică. Pentru aproximativ o jumătate de oră, blondina s-a rugat pentru tatăl său, semn că doar Dumnezeu este cel care poate să facă o minune. Sursa: Spynews.ro

SHARE