RADU MAZĂRE, LA RAHOVA ŞI ÎN 2021

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021, a declarat fratele acestuia, Mihai.

Decizia comisiei vine după ce, duminică, a expirat perioada de 21 de zile de carantină. Potrivit lui Mihai Mazăre, fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetăţeni de origine turcă şi un român.

Totuşi, avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, susţine că e posibil ca fostul edil să fie mutat din Penitenciarul Rahova în altă unitate de detenţie. Acest lucru ar putea fi posibil dacă instanţa îi revocă lui Mazăre mandatul de arestare preventivă pentru încălcarea controlului judiciar în alt dosar. În cazul în care instanţa supremă revocă măsura, comisia de la Rahova se va întruni din nou şi Mazăre ar putea fi mutat în alt penitenciar, mai scrie Mediafax.

Fostul primar al Constanţeia fost extrădat luna trecută din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor.

SHARE