TREI ZILE DE LECTURĂ, CU MONICA DAVIDESCU

Tinerii vrânceni de clasa a XII-a sunt invitaţi la trei zile de lectură cu actriţa Monica Davidescu şi prezentatorul tv Florin Sasca, la Focşani şi Adjud, în cadrul proiectului “Linişte, la Balada se citeşte!”, potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea.

“În contextul în care anul 2019 a fost declarat Anul Cărţii în ţara noastră, CJ Vrancea încurajează lectura în rândul tinerilor şi organizează pe parcursul a trei zile, 21-23 mai, evenimentul ‘Linişte, la Balada se citeşte!’, la Sala Balada din Focşani şi la Casa de Cultură din Adjud. Elevii vrânceni din clasa a XII-a vor fi provocaţi la lectură şi dezbateri interactive pe marginea cărţilor de două personalităţi din lumea culturală şi mass media, actriţa Monica Davidescu şi realizatorul tv Florin Sasca”, a precizat CJ Vrancea.

La eveniment sunt aşteptaţi să participe, pe parcursul celor trei zile, peste 2.400 de elevi vrânceni, care vor primi din partea organizatorilor un kit cultural format dintr-o sacoşă din pânză personalizată cu grafica evenimentului, o carte de istorie a românilor, o carte de călătorii, semne de carte şi stickere.

Evenimentul îşi propună să aducă în prim-plan importanţa cărţilor în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor.

SHARE