MIHAI TUDOSE FACE DECLARAȚII INCENDIARE DESPRE LIVIU DRAGNEA

Mihai Tudose, despre anunțul lui Liviu Dragnea privind posibila candidatură la președinție: Dom’le, dacă candidez, nu poți să arestezi candidatul la președinție, nu? Nu va mișca un pai ca să iasă Tăriceanu președinte

Fostul prim-ministru, Mihai Tudose, a lansat o serie de atacuri împachetate în ironii la adresa lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă. Acesta a fost invitat la o emisiune electorală moderată de Denise Rifai la Realitatea TV, unde a spus că anunțul unei posibile candidaturi la președinție a lui Liviu Dragnea ar fi fost făcut pentru a influența o decizie în dosarul în care așteaptă sentința, imediat după alegeri.

Dom’le, dacă candidez, nu poți să arestezi candidatul la președinție, nu?” a spus Tudose. Fostul premier a mai lansat ipoteza ca Liviu Dragnea să îl susțină pe Călin Popescu Tăriceanu pentru candidatură și a adăugat că asta va demobiliza PSD la alegeri, ceea ce va conduce la un eșec. ”La urmă spune așa: noi am vrut, a fost bine plasat, a fost foarte prost în ultima zi de campanie, când a făcut boacăna aia că s-a bâlbâit…” a adăugat Tudose.

Principalele declarații:

Despre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Dumneavoastră credeți așa ceva, că o dă afară? Este executanta perfectă. Ce să facă, să se întoarcă la ea, la Videle?

Am umblat mult, în piețe, pe stradă… toată lumea zice același lucru: dom’le, schimbați-o pe aia!Doamnă, nu stârnește empatie. Unii dintre ei sunt rușinați, alții sunt mai nervoși, alții sunt jenați, poate dă Dumnezeu și scăpăm, cumva… Că presa rea… am auzit un interviu al liderului absolut, liderului Galaxiei (întrebat de moderatoarea Denise Rifai, confirmă că se referă la Dragnea – n.red.), că sunteți plătiți, că presa-i plătită…

Am auzit azi un interviu și mi-am făcut cruce. Minte ceva de speriat… adică facultatea de teatru și film. De-astea: guvernu-i foarte bun, realizările sunt superbe. Roșiile, tomatele românești au spart toate canoanele, sunt cele mai mari, mai roșii și mai frumoase, se întorc toți românii de afară ca să cultive roșii, inclusiv medicii.

Se întorc toți să cultive roșii la Videle, toți medicii, toți inginerii, toți IT-iștii, de-acuma… cei patru milioane, că nu-s numai agricultori plecați.

Și ca să fie demența completă, dom’le, de ce vă urăște lumea, a întrebat reporterul. Dom’le, fiindcă forțele străine plătesc presa, jurnaliștii, ONG-urile, ca să ne denigreze. Să mori tu! De asta te urăște lumea pe stradă, că plătește cineva presa.

Despre reținerea protestatarilor de la Topoloveni. Dom’le, nu ne place, du-te acasă, lasă-ne! E o manifestare, până la urmă liberă. Erau șase oameni care spuneau ceva. N-au dat cu pietre, n-au dat cu topoare. I-au luat cu duba. Ajungem ca la următorul, dacă se întâmplă ca el să rămână șef la un PSD care să conducă țara, păi etapa următoare e să îi ia pe ăia care nu strigă Trăiască Dragnea! Acolo ne ducem.

Despre mitingurile de susținere a lui Dragnea. Opt miliarde de oameni voiau să vină să îl susțină la Înalta Curte, dar nu i-a lăsat el.În opinia lui, dacă ai zece mii de susținători, poți să furi ce vrei, poți să faci ce vrei, că dacă vin cinșpe mii de oameni te salvează, te scot.  Suntem în Narcos, Escobar, luăm cu asalt pușcăria și era mândru că vin unii să-l scoată.

Despre candidatura lui Dragnea la președinție și susținerea lui Tăriceanu. Vine, miroase o ceapă la televizor (Liviu Dragnea – n.red.) și în timp ce scutură ceapa și ți-a furat autostrada, ți-a furat spitalul. Aruncă cu tot felul de chestii pe piață, poate cu asta să influențeze decizia. Dom’le, dacă candidez, nu poți să arestezi candidatul la președinție, nu? Eu vă spun sincer că îmi doresc să fie liber și să candideze la președinție, atunci va vedea cât îl iubește lumea, când va lua maxim 15%. Uite cum te iubește poporul, cu roșii, cu ceapă, cu ce vrei tu. Dacă ia mai mult de 15%, eu zic că ne merităm soarta.

Nu va mișca un pai ca să iasă Tăriceanu președinte, fiindcă el nu ajută pe nimeni. Asta-i firea lui.

Dacă poate să omoare pe toată lumea, este în regulă. În niciun caz nu va candida cineva din partea PSD, pentru că asta ar însemna să spună despre cineva că-i foarte bun. Să-l ajute să crească, ceea ce nu poate fizic. Psihic nici atâta. Și atunci, de ce să candideze de la PSD? O să spună că Tăriceanu, că dom’le alianța, că e cel mai bine plasat, că pe el l-au nenorocit securiștii, masonii, asasinii din Brazilia… că era bun da’ l-au tocat ăștia, mergem cu Tăriceanu. În momentul ăla, tot PSD-ul o să zică: du-te, mă Tăricene, și fă campanie. El știe chestia asta, la urmă spune așa: noi am vrut, a fost bine plasat, a fost foarte prost în ultima zi de campanie, când a făcut boacăna aia că s-a bâlbâit… Credeți că se va implica în campania electorală? El nu poate să umble pe stradă decât cu două rânduri de jandarmi…”.Sursa: Comisarul.ro

SHARE