RADU MAZĂRE: ,,DACĂ VOI AJUNGE ÎN ROMÂNIA PRIN EXTRĂDARE….”

Radu Mazăre a declarat că nu se va opune extrădării! Fostul primar al Constanţei a oferit o declaraţie în exclusivitate celor de la Antena 3 prin care a spus că nu se va opune extrădării pentru că “a luptat destul cu statul român abuziv”. Radu Mazăre este reținut în Madagascar şi aşteaptă extrădarea în România, procedură pentru care autorităţile malgaşe şi-au dat deja acordul.

Radu Mazare a spus că nu se opune extradării

“Dacă instanţa aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat, nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt. Am luptat direct cu statul român abuziv, nu voi mai lupta şi aici în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar până la sfârşitul zilelor”, a transmis Radu Mazăre, citat de Antena 3.

REAMINTIM CĂ Radu Mazăre a fost ridicat, săptămâna trecută, de către autorităţile din Madagascar, el urmând să execute un mandat de arestare de 6 zile. Fostul primar al Constanței are de executat o condamnare definitivă – judecătorii instanţei supreme l-au condamnat, în 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare, Radu Mazăre fiind acuzat, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa).

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a declarat, marţi, că procedura de extrădare a fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, ţine acum exclusiv de autorităţile din Madagascar, precizând că decizia extrădării va fi luată acolo.

“Acum procedurile ţin exclusiv de autorităţile din Madagascar. Deci ei sunt cei care, în momentul de faţă, analizează şi vor lua deciziile pe care le consideră oportune”, a declarat ministrul interimar al Justiţiei.

Loading...
SHARE