Home CUBURI FRONTALE CONSTĂNȚEANCA ELIZA SAMARA, A CUCERIT TROFEUL LIGII CAMPIONILOR

CONSTĂNȚEANCA ELIZA SAMARA, A CUCERIT TROFEUL LIGII CAMPIONILOR

Elizabeta Samara  este o jucătoare română de tenis de masă de origine aromână, campioană europeană în 2005, 2009, 2011 și 2015. Constănțeanca  a cucerit sâmbătă, alături de echipa sa TS Enea Siarka Tarnobrzeg, trofeul Ligii Campionilor la tenis de masă. TS Enea Siarka Tarnobrzegcare s-a impus cu scorul de 3-2 în deplasare, în faţa formaţiei croate Dr. Casl Zagreb, în manşa a doua a finalei.

Liga Campionilor, una dintre cele mai prestigioase competiții intercluburi din Europa, a ajuns weekend-ul trecut la o concluzie. Finala, care s-a jucat tur-retur, a fost câștigată de echipa poloneză TS Enea Siarka Tarnobrzeg cu scorul general de 6-4 în fața celor de la Dr. Casl (Croația).

Formația din care face parte românca Eliza Samara este pentru prima oară în fața unui astfel de succes. În confruntarea retur, care s-a jucat la Zagreb, cele trei puncte au fost aduse de Ying Han, două, și de Eliza Samara, unul.

Românca în vârstă de 30 de ani a învins-o în cinci seturi palpitante pe Yu Fu în al doilea meci al întălnirii. Samara a cedat în al patrulea meci, însă echipa sa s-a impus în cele din urmă. În manșa tur, a jucat un singur meci pe care l-a pierdut în fața celei de care a trecut în retur.

“Echipaaaaa!!! Această echipă tocmai a câștigat Liga Campionilor!!! Ce meciuri, ce emoții, ce tensiune, totuși am reușit să câștigăm!!!”, a scris Eliza pe contul ei oficial de Facebook, lângă fotografia în care ea, colegele și antrenorul își arată medaliile.

Dacă pentru clubul său la care activează de două sezoane acesta a fost primul trofeu de Ligă cucerit, Samara a mai triumfat în cea mai tare competiție intercluburi și în trecut, alături de Fenerbahce Istanbul, pe când evolua pentru formația din Turcia.

 

Loading...
SHARE