POLIȚIA LOCALĂ CONSTANȚA ,,CERTATĂ” DE CLAUDIU PALAZ

Pe fondul dezbaterilor intense privind spațiul verde din Constanța, vicepreședintele Consiliului Județean, Claudiu-Iorga Palaz, a luat atitudine pe fondul nerespectării de către Polaris, firma de salubrizare a orașului Constanța, a eforturilor depuse pentru zona verde  din zona Pavilionului Expozițional. În acest sens, Vicele CJC a atras atenția Poliției Locale că ar trebui să își facă datoria în acest sens:

,,Degeaba punem gazon să mărim spațiile verzi din zona PAVILIONUL EXPOZITIONAL AL CJC, dacă angajații sau prestatorii PRIMĂRIEI DISTRUG SPAȚIILE VERZI și intra cu mașinile de gunoi pe spațiul verde să ia gunoiul. În poze se pot observa urmele lăsate de camioanele care intra sa ia remorcile de gunoi. Se vede în poză REMORCA DE GUNOI LĂSATĂ ÎN PARC! Voi bloca trecerea mașinilor pe spațiile verzi din zona pavilion! Alo, POLIȚIA LOCALĂ, SE AUDE!? RU-ȘI-NI-CĂ!”, a transmis Vicepreședintele CJC, prin intermediul unei rețele de socializare.

CE SPUNE POLIȚIA LOCALĂ CONSTANȚA

“Sesizările se pot face la Dispeceratul Poliției Locale Constanța la numărul de telefon 0241/484.205, iar echipajele Poliției Locale pot interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799.606.142”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

REPLICA LUI CLAUDIU PALAZ

,,Am înțeles. Poliția locală îmi zice să.i comunic nr de la GHENA DE GUNOI! SAU SĂ FAC PÂNDĂ adică filaje până pică ăla de vine să ia ghena! Pe bune!?”

Loading...
SHARE