Maria CONSTANTIN părăsește ROMÂNIA! Află de ce!

Invitată la emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D, interpreta de muzică populară Maria Constantin a dezvăluit ce va face de Paște. Solista a explicat că perioada sărbătorilor pascale va fi una foarte aglomerată pentru ea.

„De sărbători petrec prin muncă, multă muncă. Acum având în vedere că sora mea este însărcinată şi nu are cum să meargă pe avion, va rămâne în Italia, fratele meu este plecat în Spania, mama la fel, şi atunci… trebuie să plec şi eu”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin este o cunoscută interpretă de muzică populară. În plan personal, aceasta a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Maria Constantin a fost măritată cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă, cu care și-a unit destinul în anul 2007. Din mariajul celor doi a rezultat un băiat, Codrin. Ulterior, Maria Constantin s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat în ianuarie 2018. În prezent, vedeta are o relație cu fostul fotbalist Dacian Varga. Sursa:Libertatea.ro

Loading...
SHARE