Actrița CLAUDIA MOTEA cu ”PUȘLAMAUA” la Festivalul AmFiTeatru din Botoșani

Actrița Claudia Motea cu ”Pușlamaua” la Festivalul AmFiTeatru din Botoșani

Pe data de 20 aprilie a.c., într-o seară de primăvară, actrița Claudia Motea va fi prezentă cu Pușlamaua de la etajul 13 a lui Mircea M. Ionescu pe scena teatrului din Botoșani, fiind invitată a Festivalului AmFiTeatru ce se desfășoară în perioada 19-22 aprilie.

Iată ce ne mărturisește actrița Claudia Motea:

„Pușlamaua”  mea și a lui Mircea M. Ionescu se va juca într-un Irish Pub, unde deja se știe despre prezența unui public însemnat.Am mai avut o asemenea experiență de Pub, când am jucat „Pușlamaua” în Los Angeles, la legendarul Catalina Club, de pe Hollywood Blvd.,  pe scena căruia au cântat Steve Wonder, Ray Charles, Chick Corea. Sunt bucuroasă și aștept cu nerăbdare întâlnirea mea cu publicul botoșănean , dar ,mai întâi, aștept cu emoție întrevederea cu Lenuș Morar și Gelu Rîșca, organizatorii festivalului. Pe Lenuș o cunosc mai bine și față de ea am sentimente alese de prețuire totală ca om și artist. Invitația de a participa la acest festival de teatru mă onorează și sper ca mesajul meu artistic să fie primit cu bine de cei prezenți la spectacol. „Pușlamaua”,  acest  spectacol de suflet, pe care l-am jucat în țară, dar și în Europa și în America, este un adevărat manifest al tineretului din ziua de azi pentru noi toți oamenii ca să nu mai trăiam cu „Frâna de suflet trasă.

Aștept public numeros, iubitor de teatru cărora le întind ca dar inima mea și crezul meu actoricesc. Ca un preambul, trimit aceste urări: Mult succes Festival AmFiTeatru și un bun preview de Bun Găsit, drag Botoșani, oraș de aur al culturii naționale, oraș -mamă al lui  Eminescu, Enescu, Iorga, Antipa! Te regăsesc în inima mea de artist…asta simt acum, în drumul meu spre tine!

 

Loading...
SHARE