Handbalistele de la CSU Neptun, SIGURE de locul DOI!

Duminică după amiază, în Sala Sporturilor din Constanța, în etapa a 19-a din Divizia A la handbal feminin, Seria A, CSU Neptun Constanța a câștigat partida cu HCF Piatra Neamț, cu scorul de 32-23, la pauză 20-9, problema învingătoarei fiind rezolvată încă din prima repriză.

 „Fetele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie se califică la Turneul Semifinal, ultima etapă din deplasare fiind și ultimul meci din sezonul regulat, meci care nu mai poate schimba clasamentul grupei. Cu Oprică, Ciucanu, Pintilie, Căldare în zi ofensivă excepțională dar și o poartă în care fetele noastre au făcut un meci mare, CSU Neptun atinge un obiectiv important susținută de suporteri. Mulțumim tuturor pentru încurajări și susținere. Constanța joacă handbal!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook CSU Neptun Constanta.

În ultima etapă a sezonului regulat, a 20-a, CSU Neptun (locul 2, 41 de puncte) va întâlni, în deplasare, joi, 18 aprilie, pe Știința Bacău (locul 5, 13 puncte), penultima clasată.

În Divizia A la handbal masculin, Seria B, în penultima etapă a sezonului regulat, HC Dobrogea Sud II Constanța (antrenor Alexandar Adzic) a învins sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa, ultima clasată, CSU Târgovişte, cu scorul de 40-27 (20-15). CS Medgidia (antrenori Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga) a stat în această etapă. În runda cu numărul 28, programată sâmbătă, 20 aprilie, HC Dobrogea Sud II Constanța (locul 2, 49 de puncte) nu va evolua, în timp ce echipa din Medgidia, aflată pe locul 3, cu 47 de puncte, va juca în deplasare, cu CSU Pitești (locul 5, 34 de puncte).

Loading...
SHARE