Se apropie CAMPIONATUL NAȚIONAL DE GIMNASTICĂ RITMICĂ la CUMPĂNA

În cadrul Campusului Școlar “Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna  a avut loc conferința de presă premergătoare Campionatului Național de Gimnastică Ritmică a cărei gazda este în acest an comuna Cumpăna.

Au fost prezenți primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, președintele Clubului Sportiv “Victoria Cumpăna”, Ion Răuță, antrenoarea echipei de Gimnastică Ritmică din Cumpăna, Elena Vlad și președintele consiliului de administratie, Elena Frîncu.Comuna Cumpăna este singura comună din țară care are secție de Gimnastică Ritmică și singura afiliată la Federația Română de Gimnastică Ritmică.In acest an, comuna constănțeană a fost aleasă sa găzduiască un astfel de eveniment de o asemenea anvergură, organizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică în parteneriat cu Primăria Cumpăna și Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna”.

Competiția, care se va desfășura pe 20 și 21 aprilie, va reuni peste 60 de sportive de la mai multe cluburi din țară din Brașov, Cluj – Napoca, Timișoara, Pitesti, Targu Mures sau Oradea, cărora li se vor alătura antrenorii și arbitrii. Toți vor fi găzduiți în cadrul Campusului Școlar “Nicolae Dumitrescu”

Loading...
SHARE