SERGHEI MIZIL – “Dacă analizele ies prost, fac PRAF toată averea!”

Serghei Mizil a fost invitatul lui Dan Capatos din această noapte în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” unde a vorbit despre starea sănătăţii sale în stilul glumeţ caracteristic.

Cunoscut ca un nonconformist, Serghei Mizil a vorbit fără perdea despre starea sa de sănătate.”Dacă analizele ies prost, fac praf toată averea!”

La împlinirea celor 65 de ani, Serghei şi-a făcut o retrospectivă a bolilor. Sergei are un os crescut în cap şi își face în fiecare an analize să vadă dacă totul este bine. Până acum starea de sănătate nu i-a fost afectată, deoarece osul nu a crescut în interior.

“Mă ţin de analize pentru că tatăl meu a avut probleme cu inima. Şi acum mie mi-e frică să nu încep să vorbesc în bulgăreşte (…) Eu depun colesterol, nu depuneam şi eu vreun milion. La copii le las casele, de ce să se bată după la televizor” a povestit cu umor Serghei Mizil.

“Dacă analizele ies prost, fac praf toată averea! N-am sume fixe, nu am făcut testament. Doctorii mi-au spus că am o depunere mare de colesterol (…) Pot face un accident vascular. Un doctor foarte bun mi-a făcut testul de efort pe care l-am trecut cu bine. De ce să stai ca fraierul fără să mergi la doctor” a conchis Serghei Mizil.Sursa-spynews.ro

Loading...
SHARE