PONTA: ,,O SA SUSTINEM O CANDIDATA DE STANGA”

Fostul Premier Victor Ponta, anunta o miscare bomba.Acesta a dezvaluit cine va fi candidata la Prezidentiale din partea formatiunii PRO-ROMANIA:

”Eu sper ca anul acesta să punem la PRO România  oameni care chiar sunt valoroși. Voi fi pe primul loc, pentru că, în continuare avem această problemă de transferare a notorietății. Încă în țară oamenii știu că sunt la PSD, și atunci voi fi pe primul loc și rămân în Parlamentul României. Corina Crețu va fi pe locul doi, practic, locul unu din cei care merg la Parlamentul European” a declarat fostul prim-ministru.

”Cei care vor merge vor ști limba română, în primul rând, apoi engleză, franceză. Nu-mi permit să trimit jumate experimentați, jumate să învețe acolo. Trebuie să fie toți bine pregătiți. Marian Neacșu va fi șef de campanie, l-am anunțat astăzi. Se va ocupa de europarlamentare. Daciana Sârbu nu va mai candida anul acesta”, a adăugat Victor Ponta.

O să susținem un candidată de stânga care poate să intre în turul II. Corina Crețu este forate bună. Cu Gabriela Firea am relații bune. Nu se pune problema să intre în Pro România. Nu poate să plece din PSD pentru că își pierde mandatul.”, a precizat Ponta.

 

Sursa foto: G4Media

 

Loading...
SHARE