CADOU DE ZECI DE MII DE EURO PENTRU MADALINA PAMFILE

Mădălina Pamfile trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri influent. Bruneta s-a mutat în Spania de dragul lui, iar în urmă cu doar câteva luni, a devenit pentru prima oară mamă. Recent, fosta asistentă tv a avut parte o surpriză de proporții din partea tatălui fetiței sale.

Iubitul vedetei  i-a cumpărat un bolid de zeci de mii de euro, colantat într-o nuanță de roz, exact pe placul Mădălinei. În ultima perioadă, Pamfile a dispărut din lumina reflectoarelor și își dedică majoritatea timpului micuței Sophia.

Recent, Mădălina Pamfile a postat câteva fotografii emoționante cu fetița sa, Sofia, în timp ce ținea în mâini mai mulți trandafiri galbeni.  „Sunt foarte fericită! Am născut o fetiță de 4 kg sănătoasă. Sunt foarte bucuroasă! Am avut emoții mari, dar toate au trecut pentru că lângă mine au fost mama mea şi iubitul meu!”, a spus Mădălina Pamfile imediat ce a născut, pe 9 iulie 2018. Mădălina Pamfile a trecut prin momente grele. „Deocamdată nu mă pot ridica din pat. Am născut pe cale naturală, iar travaliul a durat 12 ore, însă acum încep să mă simt mai bine”, a adăugat Mădălina Pamfile.

Sursa: Libertatea

Loading...
SHARE