3 SUD EST, DIN NOU “NUMBER ONE”

În amintirea vremurilor în care valul de muzică românească rupea discotecile, cei 3 …Sud Est-ici pun la cale un turneu național care va cuprinde 22 orașe și va începe pe 22 februarie. Mușcat de entuziasm, ca de obicei, Laurențiu Duță ne-a dat câteva informații proaspete despre formația constănțeană.

“Discoteca 3 Sud Est” este un concept cu care mulți dintre tinerii de azi nu au avut de-a face. De câțiva ani buni sunt cluburile la modă, astfel încât am considerat de efect să venim cu un remember al acelor vremuri. În concertele noastre din tuneu vom cânta muzica noastră, dar și unele piese ale formațiilor de atunci care au fost piese de rezistență și oricând sunt fredonate de tinerii de ieri , dar și de cei de azi. Am inclus cântece de la Genius, K 1, Accent, Body & Soul, Voltaj, HQ, N & D și, bineînțeles, melodiile noastre care sunt pe buzele tuturor. Și, ca noutate, avem în program și melodii străine, ale unor formații care au fost “number one” în topurile de specialitate”.

Povestea 3 Sud Est a început în urmă cu 21 de ani, mai precis la 17 septembrie 1997, când Laurențiu a oficializat colaborarea pe care o avea de ceva vreme cu Viorel și Mihai –  cei doi formând în acea perioadă duo-ul AV 37.  De atunci au trecut mai bine de două decenii, iar puștanii de ieri au ajuns  bărbați, pentru că “mari” au devenit încă din primii ani, odată cu marile succese din muzică. “Ai plecat” a fost prima melodie cu care formația a intrat la sufletul fanilor, după care hit-urile au curs în cascadă. Acum, Laurențiu are 43 de ani, iar Viorel și Mihai vor împlini 45. “Amintirile” – cu trimitere la marele lor succes cu același nume, nu-i chinuiesc câtuși de puțin, ba chiar le provoacă  poftă de viață și nerăbdarea de a apărea din nou în fața publicului din țară. Formația s-a reunit după câțiva ani de respiro în 2014, fără “backing”-ul dansatorilor, dar acompaniată de un band instrumental.

“Muzica românească este pe val, este tot mai vocală și dă bine în boxe și pe radio. Este o efervescență impresionantă și nu pot decât să mă bucur că suntem și noi o voce care arde și încă are ceva de spus.  Noua noastră piesă – “Focul” – este “number one” în Youtube Tranding, fiind în momentul de față cel mai accesat clip video”.

Constănțenii se pot reîntâlni cu băieții de la 3 Sud Est la concertul pe care aceștia îl vor suține chiar de ziua femeii, în Club Phoenix.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto : Pro FM

Loading...
SHARE