INTERNATIONALUL ALEXANDRU MATEL A REVENIT IN ROMANIA

Echipa de fotbal FC Hermannstadt l-a achiziţionat pe internaţionalul Alexandru Măţel, care a jucat până acum la campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb.

Fundaşul dreapta, în vârsta de 29 de ani, care a fost prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă, va purta tricoul cu numărul 71, potrivit paginii de Facebook a clubului de pe Cibin.

”Este un transfer pe care l-am realizat astăzi. Mă bucur foarte mult pentru că am reuşit să-l convingem să vină în mijlocul nostru. Considerăm că este un plus pentru noi. Este un jucător pe care nu mai are rost să îl prezentăm, este cunoscut, e un jucător de echipa naţională. Sunt convins că ne va ajuta în etapele care urmează”., a declarat preşedintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birţ.

Înainte de a ajunge la Dinamo Zagreb, Măţel a mai jucat la Farul Constanţa, la Delta Tulcea şi la Astra Giurgiu.

”Îi urez bun venit lui Alexandru Măţel. (…) Mi-am dorit un fundaş dreapta după accidentarea lui Company, care va sta câteva luni. Mi-am dorit un român. Mă bucur că este aici, la noi, şi sunt sigur că ne va ajuta în îndeplinirea obiectivelor noastre”, a spus, la rândul său, antrenorul principal Vasile Miriuţă.

”Mă bucur foarte mult că sunt aici. Îmi doresc să îmi pun amprenta cât mai mult în fiecare meci şi să fiu sănătos. Împreună putem ajunge în play-off. E singurul club care m-a dorit cu adevărat. Nici nu am stat să mă gândesc foarte mult. Odată ce am aflat de această oportunitate, am spus clar ‘Da!”’, a afirmat Măţel.

Alexandru Măţel a evoluat pentru naţionala României în 17 partide, din 2011 încoace. El are şi 6 selecţii în reprezentativa U21 a ţării noastre.Luni, FC Hermannstadt o va întâlni pe FCSB, pe Arena Naţională din Bucureşti, de la ora 20,00, în etapa a 23-a a Ligii I.

Loading...
SHARE