FLORIN ANDONE ACUZAT DE COMPORTAMENT NESPORTIV

Florin Andone (25 de ani), atacantul lui Brighton & Hove Albion, a fost pus sub acuzare de Federaţia Engleză după jocul cu West Bromwich Albion, scor 1-1 (1-3 d.p.), pentru comportament nesportiv şi riscă să primească o suspendare drastică, anunţă BBC.

Potrivit oficialilor, incidentul a avut loc în minutul 27 al partidei de pe The Hawthorns, când Andone l-ar fi lovit pe mijlocaşul advers Sam Field cu cotul. Fapta nu a fost văzută de arbitrul întâlnirii, însă Federaţia Engleză îi poate aplica o suspendare drastică românului bazându-se doar pe proba video, una care ar putea ajunge până la trei etape de suspendare în Premier League.

Andone va fi nevoit să răspundă acuzaţiilor aduse până vineri, ora 20:00, urmând ca ulterior să se stabiliească sancţiunea.

Internaţionalul român a fost integralist pentru Brighton în partida de Cupa Angliei, contra lui West Bromwich Albion, şi a reuşit să înscrie un gol în minutul 82. Formaţia sa a obţinut calificarea în optimile de finală ale competiţiei, unde o va întâlni pe Derby County.

Loading...
SHARE