PROIECT DE DESCENTRALIZARE ÎN SPORT LA CONSTANŢA

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa,  Marius Horia Ţuţuianu s-a întâlnit ieri cu Constantin Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, care a sosit în vizită, la Constanţa. Cei doi au analizat căile de promovare a sportului constănţean, în scopul obţinerii performanţelor naţionale şi internaţionale.

 

 

 

 

“Astăzi am primit vizita ministrului tineretului si sportului, Constantin Bogdan Matei. Am discutat despre modalitățile de a susține și a impulsiona sportul în județul Constanța, ocazie cu care am discutat și tema descentralizării. O astfel de decizie ar face ca Direcția Județeană pentru Sport și Tineret să treacă în subordinea directă a Consiliului Județean Constanța, iar sprijinul nostru ar putea fi mai substanțial”, a afirmat Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele CJC Constanţa.

“Îi mulțumesc domnului ministru pentru plachetă și diploma de excelență înmânate. Cred în calitățile sportivilor noștri și sunt convins că prin investiții în bazele de pregătire vom avea mai multe performanțe atât pe plan național cât și internațional.”, a adăugat Ţuţuianu.

 

 

 

 

 

Conform unui proiect al MTS, ce se află deja la transparenţă decizională şi consultare publică, Direcţiile pentru sport şi tineret, casele de cultură pentru studenţi, centrele de agrement vor trece în subordinea consiliilor judeţene, în timp ce în subordinea consiliilor locale ale primăriilor vor trece cluburile sportive aflate în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului.

Loading...
SHARE