OFERTĂ DE IARNĂ: APARTAMENTELE DE LUX SE VÂND CU JUMĂTATE DE MILION DE EURO, LA MAMAIA

Segmentul apartamentelor de lux din România și mai ales, de la malul mării, a înregistrat, în ultimii doi ani, o creștere spectaculoasă. De această perioadă extrem de favorabilă au profitat la maximum dezvoltatorii și investitorii, tentându-i pe românii care au început să simtă gustul opulenței și exclusivismului cu o ofertă bogată și, se pare, deloc de… speriat, chiar dacă vorbim despre sume amețitoare care pot depăși jumătate de milion de euro pe apartament.

Mai mult, românii cu dare de mână se înghesuie acum la apartamentele de lux aflate încă în fază de proiect și care le aduc… marea la fereastră, după cum îi tentează dezvoltatorii imobiliari cu ofertele exclusiviste. Și cum Mamaia tinde să arate ca o stațiune de lux din afară, apartamentele care se construiesc aici cât mai aproape de plajă au devenit o investiție profitabilă pentru oamenii de afaceri care vor să-și asigure o vacanță la mare fără bătaia de cap a rezervărilor în plin sezon estival, dar și pentru constănțenii interesați nu doar de a-și plasa banii cu cap, ci și de a-i spori, închiriind apartamentele pe toată durata verii și chiar în extra-sezon.

“Marea la fereastra ta” este o nouă ofertă imobiliară promovată de Artmark Historical Estate, cu care sunt tentați investitorii, în această perioadă, mai ales că orice început de an este benefic investițiilor în domeniul imobiliar. “Imaginați-vă că puteți vedea și auzi marea. O priveliște uimitoare a mării și cel mai răcoritor sunet al valurilor. Este un fel de lux? Imaginați-vă că puteți accesa acest sentiment ori de câte ori doriți fără grija asistentului dvs. în încercarea de a găsi cazare disponibilă în Mamaia, în sezonul de vârf. Nu este acesta luxul? Apoi imaginați-vă că puteți vedea și auzi marea fie din intimitatea casei dvs., fie dintr-o plajă privată”, este mesajul prin care sunt promovate apartamente aflate încă în construcție, până în 2020, situate într-o nouă clădire din Mamaia, la 50 de metri de plajă.

Portar profesionist, supraveghere video, ferestre din podea până în tavan, pentru o priveliște completă, finisaje premium și prețuri… pe măsură, ca în Occident. Dacă cel mai scump apartament din această ofertă se vinde, în această fază, cu 565.000 de euro (suprafață construită de 145 de metri pătrați, 4 camere), cel mai ieftin ajunge la 135.000 de euro.

Cu siguranță că apartamentele propuse de Artmark investitorilor, în această iarnă, nu își vor aștepta prea mult cumpărătorii, mai ales că românii sunt tot mai avizi de confort și lux și dispun, se pare, și de putere financiară.

Loading...
SHARE