MIHAI TRĂISTARIU SE RETRAGE DE LA EUROVISION 2019

Cu puţin timp în urmă, cunoscutul cântăreţ, Mihai Trăistariu şi-a anunţat fanii, că nu mai vrea să participe la competiţia Eurovison din acest an, organizată în România. Dezamăgit, artistul a scris pe reţeaua de socializare că, deşi îşi dorea foarte mult să participe, este nevoit să renunţe, pentru că nu mai are încredere în obiectivitatea organizatorilor.

 “În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision România 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiție. Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesă Tornero, în peste 35 de țări.
Acest lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist și mi-a arătat că visul poate fi împlinit, dacă ești dispus să lucrezi pentru asta. M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale. Am ales pentru acest an o piesă ritmată pentru că veneam după 5 luni de filmări TCDU – un show tv de succes, de la un alt post TV, unde am fost concurent și în cadrul căruia am interpretat live … 16 artiști celebri, cu timbre vocale diferite, cu atitudini și personalități diferite, astfel că vocea mea a fost completată cu succes și de show ! Sunt un artist competitiv și am demonstrat asta prin fapte.
Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, dată fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși – cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost favorizați ulterior – am decis să mă retrag.
Nu pot continuă un drum care prezintă multe “mistere “.
Mulțumesc fanilor care m-au susținut întotdeauna și care sunt alături de mine și de muzică mea și le promit că pentru mine, Eurovision rămâne o poveste … fără sfârșit !

Loading...
SHARE