LIBRIS EDITORIAL BRAȘOV, PRIMA LANSARE DE CARTE ÎN 2019

Joi, 10 ianuarie a.c. la Palatul Parlamentului , sala ”Constantin Brâncuși”  în cadrul evenimentului aniversar a 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, Libris Editorial Brașov a avut prima lansare de carte a acestui an. La acest eveniment , organizat de Camera Deputaților în parteneriat cu Societatea  Națională Numismatică Mihai Eminescu, prezidată de Mihai Costin, au luat parte personalități de marcă ale vieții social-culturale din România și au fost transmise mesaje de la importante asociații și fundații de pe întregul mapamond.

Actrița româno-canadiană Claudia Motea , invitată de onoare a acestui eveniment, a mărturisit:”Sunt onorată de a mă afla la Palatul Parlamentului și de a reprezenta oficial prestigioasă instituție Libris Editorial Brașov care astăzi participă la acest eveniment cu lansarea cărtii RECURS LA UNIRE-Centenarul Marii Uniri de Maria Filipoiu. Această lansare încadrată atât de frumos în interiorul unui eveniment însemnat eminescian consider că , în primul rând, este încununată de iubire și recunoștință față de marele nostru poet național Mihai Eminescu .

Mottoul Libris Editorial: “Respect pentru oameni și cărți/ Oferă-ți timp pentru lectură îndeamnă oamenii la citit și completează vorbele marelui Eminescu:  ”Citește! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei și de imagini din , care, vei întocmi înțelesul și filosofia vieții”. Anul acesta, declarat guvernamental ”Anul Cărții”, sper să aducă mai multă bunătate și înțelegere umană. La mulți ani, România, iubită țară! La mulți ani, iubiți români din întreaga lume!”

Loading...
SHARE