ADRIAN MUTU A ÎMPLINIT 40 DE ANI!

Adrian Mutu a împlinit 40 de ani, astăzi, 8 ianuarie şi a vorbit despre drumul pe care îl urmează după ce şi-a încheiat cariera de fotbalist. În prezent, acesta este antrenorul echipei secunde a celor de la Al-Wahda, după prima experienţă ca antrenor principal în România, la FC Voluntari.

”Incredibil, nici mie nu-mi vine să cred. Nu am sărbătorit, acum mă pregătesc să plec la antrenament. O să sărbătoresc în week-end. Va fi foarte greu, eu vreau să ajung antrenor, trebuie să muncesc, să învăţ această meserie. Asta fac zi de zi, este important pentru mine să descopăr câte ceva nou, să mă pună pe gânduri, să mă facă să mă gândesc şi încet, încet, să mă facă să-mi încep stilul nou. Sunt două lucruri diferite, ceea ce s-a întâmplat acolo cu Laurenţiu. Noi ne batem la titlu, suntem pe locul doi, două egaluri în 12 meciuri, cinci victorii consecutive în ultimele cinci meciuri. Mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct”, a spus Mutu la Digi Sport.

Echipa antrenată de Adrian Mutu a jucat un meci amical împotriva naţionalei Chinei, unde selecţioner este fostul său antrenor de la Inter Milano, Marcello Lippi: ”Am jucat contra Chinei, mă mai văzusem cu Lippi de-a lungul acestor ani. Jucam cu echipa mea contra naţionalei Chinei. Chiar mi-a spus că nu se aştepta să întâlnească o echipă a doua aşa, a fost 3-3 până în minutul 85, am luat cartonaş roşu şi am primit două goluri. Mă aşteptam să fie vreo 10 sau 12 la 0 pentru China”, a mai punctat Mutu.

Loading...
SHARE