PRIMARUL VALENTIN VRABIE, VICTORIE ÎN FAȚA CONSILIERILOR LOCALI

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a anunțat, joi, 6 decembrie, pe Facebook, o victorie importantă în fața mai multor consilieri locali, pe care îi numește “cei 13 trădători ai intereselor municipiului Medgidia”. Mai exact, edilul din Medgidia menționează faptul că prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă, a atacat în contencios administrativ hotărârea ilegală nr. 66/24.05.2018 referitoare la punerea la dispoziția SC RAJA SA a unor terenuri aflate pe raza teritorială a unității administrative. Este vorba despre o hotărâre care, conform declarațiilor primarului Valentin Vrabie și a actelor doveditoare, a fost adoptată cu încălcarea legii, având în vedere faptul că nu a avut nici raport de specialitate, nici avizul de legalitate al secretarului municipiului Medgidia. Vă prezentăm mesajul integral al primarului din Medgidia, postat pe contul său oficial de Facebook: 

“Astăzi avem prima dovadă clară că cei 13 trădători ai intereselor municipiului Medgidia, consilierii locali, nu se pot juca la nesfârșit cu destinele acestui oraș.

Prefectul județului Constanța a atacat în contencios administrativ hotărârea ilegală nr. 66/24.05.2018 referitoare la punerea la dispoziția SC RAJA SA a unor terenuri aflate pe raza teritorială a unității administrative. Această hotărâre a fost adoptată cu încălcarea legii, având în vedere faptul că nu a avut nici raport de specialitate, nici avizul de legalitate al secretarului municipiului Medgidia.

Pe parcursul acestui mandat, atunci când interesele personale sau cele de grup au primat, consilierii locali au uitat de respectarea legii și au adoptat 4 hotărâri de consiliu ilegale. Au fost probabil loviți de amnezie uitând că principala obligație pe care o presupune funcția de consilier local este aceea de a acționa în interesul și în beneficiul comunității care te-a votat.

În lupta mea de a transforma Medgidia, de la începutul acestui mandat am inițiat 381 de hotărâri care au avut atât rapoarte de specialitate cât și avizul de legalitate al secretarului municipal. Atât timp cât singurul meu interes este dezvoltarea acestui municipiu și crearea unor condiții decente pentru întreaga comunitate, voi depune și în continuare toate eforturile necesare depășirii tututor problemelor apărute!”. 

Loading...
SHARE