LOREDANA A ÎNCEPUT SĂ SEMENE CU… BIANCA DRĂGUȘANU

Loredana Groza este, cu siguranță, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, renumită pentru vocea deosebită și prestația scenică spectaculoasă. De mai bine de 30 de ani, cântăreața și-a păstrat statutul de divă, mereu cameleonică, mereu surprinzându-și fanii.

Iată că Loredana le-a mai făcut o surpriză admiratorilor săi, de curând, dar care s-a dovedit a fi una nici pe departe plăcută, ba chiar i-a șocat pe cei mai conservatori dintre fani. Aflată la un concert în Constanța, vedeta a postat o fotografie pe contul său de Instagram și a reușit să stârnească imediat controverse în rândul internauților.

La cei 48 de ani pe care îi are, Loredana apare cu o altă față, întinerită cu cel puțin 10 ani, cu pielea întinsă, buzele pline, pomeții ridicați, ochii alungiți… și șoc! Unii dintre “urmăritorii” ei au crezut că e Bianca Drăgușanu! Nici urmă de Loredana de altădată…

„Sunt o fană a ta din adolescenţa mea şi a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată, dar te rog oprește-te cu chirurgia estetică, pentru că în curând, o să întrebăm unde este Loredana, ce ai făcut cu ea”, și-a exprimat nemulțumirea o fană din mediul virtual. Dealtfel, și alte persoane au rămas uimite de modul în care arată acum Loredana, concluzia generală fiind că vedeta a exagerat cu operațiile estetice.

Loading...
SHARE