CONSTĂNȚENI, NU CUMPĂRAȚI APARTAMENTE ÎN… PARCUL TĂBĂCĂRIE!

Asociația Constanța Altfel trage un nou semnal de alarmă, avertizându-i pe cei care intenționează să își achiziționeze apartamente în blocurile care ar urma să se ridice în Parcul Tăbăcărie că ar putea avea parte de surprize neplăcute. Astfel, într-un mesaj postat pe Facebook, reprezentanții asociației anunță că au inițiat deja demersurile pentru anularea autorizației acordate de Consiliul Local pentru construirea unor “bloculețe” în parc, contestând-o în instanță.

Vă prezentăm integral mesajul Asociației Constanța Altfel:

“O, ce veste minunată!
Asociația noastră a fost singura care a contestat în instanță ”autorizația” acordată de consiliul local domnilor Merlă, Tecău și altor jmecheri de a mai construi niște bloculețe în Parcul Tăbăcăriei. Nu am demonstrat, nu am apărut în presă, nu am acordat interviuri, discret am făcut exact singurul lucru care trebuia făcut pentru a proteja parcul. Ne-am adresat justiției.
Primarul nostru, acela de se laudă că nu ”feliază” parcul, și-a trimis avocații ”grei” de București (plătiți cu milionul de euro anual ca să-l protejeze) pentru a ne stopa din fașă acțiunea. Cică nu putem contesta noi, Asociația Constanța Altfel, că nu suntem în niciun chip vătămați că dispare parcul și nici nu justificăm niciun interes în a stopa construirea de blocuri în parc.
La fel de discret precum demersul nostru, tribunalul s-a raliat poziției noastre. A zis că suntem vătămați și avem tot interesul să atacăm blocurile de pe spațiul verde.
Acțiunea noastră continuă, la fel de discret, până la, sperăm, anularea autorizării acordate de consiliul local, aceea de a se construi blocuri în parc.
Să ne țineți pumnii! Și nouă, dar și vouă!
A, să nu uităm! Orice ați face, nu cumpărați apartamente în parc! Cine știe ce se poate întâmpla!
Să auzim de bine pentru parc!”.

Menționăm că Asociația Constanța Altfel este o organizație non-guvernamentală, fiind înființată de către Vergil Chițac și lansată oficial în luna iunie a acestui an. Asociația a deschis, pe rolul instanțelor de judecată, mai multe procese împotriva Primăriei Municipiului Constanța, prin intermediul cărora solicită anularea PUZ ori a unor hotărâri de consiliu sau autorizații de construire.

Loading...
SHARE