CE SPUNE DNA DESPRE AUDIEREA VICEPREȘEDINTELUI CAMEREI DEPUTAȚILOR

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu, a fost audiată de procurori în calitate de martor, precizează DNA. Ancheta în care a fost audiată Mihălcescu este in rem, iar momentul înfăţişării la DNA a fost stabilit de comun acord, la propunerea martorului.

„Persoana la care faceţi referire a fost citată, în calitate de martor, la data de 5 decembrie 2018, în baza art. 257 teza II-a din CPP, respectiv notă telefonică cu întocmirea unui proces verbal.

Stabilirea momentului înfăţişării martorului s-a făcut de comun acord, în condiţiile propuse de martor şi acceptate de procuror. În cauza respectivă se efectuează acte de urmărire penală in rem, prin urmare, alte informaţii nu pot fi date publicităţii, deoarece le sunt incidente dispoziţiile art. 12 alin. 1 lit. e ) din Legea 544/2001”, a precizat DNA, la solicitarea Mediafax.

În privinţa momentului audierii lui Carmen Mihălcescu, despre care colegii săi din PSD au spus că nu este întâmplător, deoarece tot miercuri, Opoziţia a pus în discuţie revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor, DNA spune că declaraţiile lansate în spaţiul public sunt speculaţii.

Loading...
SHARE