TENIS: ANDREI RUBLEV ȘI JAUME MUNAR, ÎN SEMIFINALELE ATP NEXT GEN FINALS

Rusul Andrei Rublev şi spaniolul Jaume Munar s-au calificat, joi, în semifinalele turneului ATP Next Gen Finals, dotat cu premii totale în valoare de 1.335.000 dolari. Acesta s-a alăturat astfel grecului Stefanos Tsitsipas şi australianului Alex De Minaur, care au acces încă de miercuri în această fază a competiţiei de la Milano, rezervată celor mai buni tineri jucători sub 21 de ani din circuitul profesionist de tenis, anunță Agerpres.

Rublev, numărul 48 mondial şi finalist la ediţia de anul trecut a turneului milanez, a dispus cu 4-3 (7), 4-1, 4-2, de italianul Liam Caruana, beneficiarul unui wild-card. În celălalt meci din din Grupa B, Alex De Minaur, al doilea favorit, l-a învins cu 4-3 (8), 4-1, 4-2, pe americanul Taylor Fritz, obţinând a treia sa victorie consecutivă.

În Grupa A, Jaume Munar (locul 76 ATP), primul spaniol care participă la această competiţie, s-a impus cu 4-1, 4-3 (3), 6-1, în faţa americanului Frances Tiafoe, în timp ce Stefanos Tsitsipas a trecut cu 4-1, 4-3 (2), 4-1 de polonezul Hubert Hurkacz, câştigând astfel toate cele trei meciuri din grupă.

Vineri, în semifinalele ATP Next Gen, Alex De Minaur îl va înfrunta pe Jaume Munar, în timp ce Andrei Rublev îl va avea ca adversar pe Stefanos Tsitsipas.

Loading...
SHARE