MEDICI CARE FAC CINSTE CONSTANȚEI: DR. MIHAELA PEȚEANU

Dr. Mihaela Pețeanu, medic obstetrician-ginecolog, continuă tradiția doctorului Vladimir Pețeanu. S-a luptat să fie la inălțimea așteptărilor si a reusit prin pregătirea profesională continuă, prin experiența universitară și clinică, prin adaptarea aparaturii medicale la standardele internaționale și prin asigurarea unor condiții deosebite efectuării gesturilor medicale.

Fie că sunteți mamă sau viitoare mamă, adolescentă sau fetiță, la menopauză sau după menopauză, Dr. Mihaela Pețeanu vă oferă servicii de inaltă calitate, siguranță, eficiență și confidențialitatea actului medical într-un mediu  primitor și prietenos!

Cabinetul Doctor Pețeanu a fost înființat de doctorul Vladimir Pețeanu în 1990 din dorința de a oferi pacientelor condiții optime pentru profilaxia, diagnosticul și tratamentul în ambulator al afecțiunilor ginecologice precum și pentru diagnosticul sarcinii și urmărirea gravidei până la naștere. De atunci clinica a primit vizita a zeci de mii de femei, foarte multe dintre ele devenind paciente fidele care au revenit cu încredere de-a lungul anilor pentru diverse probleme medicale sau consulturi de rutină.

Loading...
SHARE