BASCHETUL 3X3 SE JOACĂ LA CITY PARK MALL

Timp de două zile, în perioada 10-11 noiembrie, constănțenii vor avea parte de un eveniment sportiv inedit! Este vorba de turneul de baschet 3×3 Constanța Streetplay, eveniment sportiv presărat cu o mulțime de surprize atât pentru participanți cât și pentru cei care vizitează centrul comercial. Sunt puse în joc premii totale în valoare de peste 15 000 lei și un premiu în bani la categoria de elită, Open Masculin, în valoare de 4500 lei, așadar miza este mare!

Conform organizatorilor, turneul se anunță unul extrem de puternic deoarece punctele adunate de jucători vor conta în duelul națiunilor pentru calificarea la Jocurile Olimpice, ediția Tokyo 2020.

Cei care iubesc acest sport dar au ratat șansa de a se înscrie la competiție  sunt invitați  să admire meciurile și momentele de dans cu majorete, alături de invitați speciali.  Spectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize și concursuri pentru spectatori .

Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc și faza finală a 3×3 Schools Battle, o competiție de baschet 3×3 dedicată exclusiv școlilor și liceelor din Contanța. Elevii sunt așteptați să-și susțină colegii de pe teren, organizatorii urmând să premieze cele mai originale moduri de a face galerie: costume, pancarte etc.

Bachetul 3X3 a fost inclus în anul 2017 pe lista disciplinelor olimpice și se va juca în premieră la ediția Tokyo 2020 a Jocurilor Olimpice. România are în palmares un titlu european la masculin, cucerit în anul 2014 și medalii de argint la feminin, performanță obținută în 2016. România se află în Top 10 mondial în clasamentul pe națiuni FIBA 3×3.

Evenimentul susținut de Nike este organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța și Sport Arena Streetball cu sprijinul City Park Mall și este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Loading...
SHARE