TÂRG DE CARIERE ÎN DOMENIUL ENERGIEI ORGANIZAT DE UNIVERSITATEA POLITEHNICĂ

Un număr de 50 de companii de top din ţară şi din străinătate le vor expune miercuri şi joi studenţilor şi absolvenţilor facultăţilor cu profil tehnic cele mai noi oportunităţi de dezvoltare a carierei profesionale în cadrul târgului de cariere din domeniul ingineriei “POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti, transmite AGERPRES.

“Universitatea Politehnica din Bucureşti va deschide miercuri porţile celui mai mare târg de cariere din domeniul ingineriei, realizat în mediul universitar din România. La acest amplu eveniment, organizat prin intermediul POLI Jobs, vor fi prezente peste 50 de companii de top din ţară şi străinătate care, pe parcursul a două zile, le vor expune studenţilor, dar şi absolvenţilor facultăţilor cu profil tehnic cele mai noi oportunităţi de dezvoltare a carierei profesionale”, se arată într-un comunicat de presă al UPB.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului companiile vor propune numeroase oportunităţi de carieră, printre care se numără programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru poziţiile entry-level, middle-level sau specialişti.

Pentru a putea participa la târgul de cariere, candidaţii trebuie să se înscrie pe site-ul oficial al evenimentului: http://cariere.upb.ro/, iar pentru informaţii suplimentare persoanele interesate pot consulta şi pagina https://www.facebook.com/POLIJobs.UPB/.

Totodată, estimările arată că standurile companiilor prezente la acest eveniment vor fi vizitate de cel puţin 20.000 de studenţi sau absolvenţi ai facultăţilor cu profil tehnic.

“Târgul de Cariere POLIJobs se află anul acesta la prima ediţie şi este cel mai mare eveniment de acest gen organizat în cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti. Prin intermediul acestuia ne dorim să continuăm frumoasa colaborare dintre universitate şi mediul socio-economic. Ne bucură mult faptul că peste 50 de companii de profil de pe piaţa muncii au răspuns pozitiv invitaţiei noastre de a realiza împreună un eveniment de acest gen care să se adreseze tuturor studenţilor şi absolvenţilor celor 15 facultăţi din cadrul universităţii”, a declarat Aniella Vieriu, coordonatorul Agenţiei POLIJobs citată în comunicatul de presă.

Loading...
SHARE