ROMÂNIA, CAMPIOANĂ LA DANS SPORTIV

România este campioană mondială la dans sportiv! Perechea formată din Şimon Sorin Dumitru şi Florentina Constantin a obţinut primul loc la concursurile organizate în Sala Transilvania din Sibiu, peste foştii campioni mondiali, Ruben Viciana Lopez şi Eva Maya.

Pe 4 noiembrie, în Polonia, reprezentanţii României au mai urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul European de Dans Sportiv pe echipe:

”Dacă în prima zi, perechea română formată din sportivii Bătrânu Răzvan-George şi Dică Ana-Maria au fost depaşiţi doar de perechile din Rusia, în final aceştia obţinând medalia de bronz, în a doua zi seniorii români au facut ca toţi spectatorii din Sala Transilvania să cânte imnul naţional.

Astfel, perechea formată din Şimon Sorin Dumitru şi Florentina Constantin au obţinut primul lor titlu mondial la dans sportiv, devansând campionii mondiali en-titre Ruben Viciana Lopez – Eva Moya, care s-au clasat pe poziţia a III-a, vicecampioni mondiali fiind reprezentanţii Germaniei. Erik Heyden şi Julia Luckow.

Loading...
SHARE