MEMBRII USR ÎI SCRIU LUI DAN BARNA

Într-o scrisoarea deschisă semnată de 100 de membri ai USR, obţinută de MEDIAFAX, aceştia îi transmis lui Dan Barna că se aşteptau ca liderul partidului să fie echidistant, nu să îşi exprime public susţinerea pentru cinci din cei 82 de candidaţi înscrişi în cursa internă pentru europarlamentare.

Documentul transmis pe grupurile interne ale USR face referire la un team-building al formaţiunii, care a avut loc la Barcelona pe 3 noiembrie, unde Dan Barna a vorbit despre candidaţii USR înscrişi în cursa internă pentru alegerile europarlamentare din mai 2019.

“Unii dintre noi au fost prezenţi la Barcelona în timpul alocuţiunii pe care aţi avut-o la un team building al USR. Unii dintre noi au aflat despre cele spune din postările de pe grupurile interne. Înţelegem că v-aţi exprimat public susţinerea pentru cinci din cei 82 de candidaţi înscrişi la cursa internă pentru lista USR pentru alegerilor europarlamentare din 2019. Înregistrarea momentului a dispărut cu promisiunea că va reveni. Lucru care nu s-a întâmplat până la momentul acestei postări. Ar fi utilă în formularea acestei scrisori, pentru a putea da citate cu exactitate. Încă credem că transparenţa este un principiu de bază în USR şi ne aşteptăm ca înregistrarea, ne-editată, să fie pusă la dispoziţie”, precizează semnatarii scrisorii deschise, potrivit documentului obţinut de MEDIAFAX.

SHARE