BUSU A FOST SALVAT DE LA MOARTE DE UN MEDIC ȘOMER

Informații incredibile ies la iveală în cazul lui Florin Busuioc, după ce a suferit noaptea trecută un stop cardio-respirator pe scenă și a fost resuscitat de trei ori, potrivit celor mai noi informații. Eugen Ţieranu, unul dintre cei trei medici care au intrat de urgență în sala de operații ca să îi salveze viața actorului, este rezident, iar oficialii Spitalului Judeţean din Craiova au refuzat până acum să-l angajeze, scrie CANCAN.RO.

Conform sursei citate,  Busu a fost supus unei intervenții chirurgicale noaptea trecută, după ce a făcut mai multe infarcte în timp ce se afla pe o scenă din Craiova. Imediat ce a ajuns la spital, artistul a fost băgat în sala de operații, unde a fost operat de doi doctori tineri, Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, dar și de Emilia Goanţă, medic electrofiziolog. Primul se află la finalul rezidenţiatului şi este deocamdată şomer, aşteaptând de luni întregi ca la Clinica de Cardiologie să se facă angajări

Eugen Ţieranu este cel care i-a montat stentul și este cel mai tânăr dintre medicii care l-au operat pe Florin Busuioc. În vârstă de 30 de ani, el a venit de acasă de urgență și a acceptat să intre în sala de operații împreună cu colegul său, mediul Paul Trașcă, și cu Emilia Goanţă, medic electrofiziolog. Intervenția a durat 10 minute și nu s-au înregistrat probleme.

SHARE