UN CELEBRU ISTORIC BRITANIC AUTOR AL BIOGRAFIEI „STALIN. CURTEA ȚARULUI ROȘU”, VIZITEAZĂ ROMÂNIA

Cunoscutul istoric britanic Simon Sebag Montefiore vine la Bucureşti pentru a vorbi despre cărţile sale dedicate dinastiei Romanovilor, în cadrul a două întâlniri, programate pe 21 şi 22 noiembrie, la Biblioteca Centrală Universitară şi la Humanitas Cişmigiu, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Istoricul Simon Sebag Montefiore va veni în România la invitaţia Editurii Trei, pentru o dezbatere despre misterele ce înconjoară dinastia Romanovilor (1613-1918). Vizita istoricului se petrece la 100 de ani de la moartea ultimului ţar al Rusiei, Nicolae al II-lea.

Celebrul istoric britanic, om de televiziune şi romancier de succes va participa la două mari evenimente culturale, cu public. Pe 21 noiembrie, de la ora 19.00, la Biblioteca Centrală Universitară, alături de jurnalistul Ion M. Ioniţă, autorul va vorbi despre cel mai recent volum istoric al său, “Romanovii (1613-1918)”, iar, pe 22 noiembrie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, împreună cu jurnalistul Cristian Pătrăşconiu, Simon Sebag Montefiore va discuta despre romanele din “Trilogia Moscova” – “Într-o noapte de iarnă”, “Saşenka” şi “Cerul roşu al amiezii”, publicate de Editura Trei.

SHARE