BUCUREȘTIUL SE AFLĂ ÎN NEGOCIERI PENTRU A GĂZDUI MAREA PREMIERĂ A FILMUL CREED 2 ȘI O GALĂ SUPERKOMBAT

Eduard Irimia îşi doreşte să aducă împreună cu Superkombat Global şi distribuitorul filmului în România o lansare din calendarul oficial MGM şi Warner Bros, transmite Mediafax.ro.

Irimia este invitat oficial la premiera filmului Creed 2 alături de Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Michael B Jordan şi românul Florian `Big Nasty `Munteanu, ocazie la care va propune aprobarea unei lansări oficiale şi în România.

Astfel România ar găzdui în premieră un astfel de eveniment redcarpet cu expunere globală în presa de specialitate. Munteanu joacă rolul lui Viktor Drago, fiul celebrului personaj Ivan Drago jucat de Dolph Ludgren în urmă cu 33 de ani.

“După ce am reuşit să ducem Superkombat in peste 100 de ţări prin intermediul transmisunilor tv la Eurosport şi CBS Sports în ultimii 8 ani, este cel mai important moment pe care îl trăim prin prezenţa unui actor descoperit de promoţia noastră  pentru un film de categoria A la Hollywood, unde joacă în compania unor nume sonore din industria filmului.

Pe de altă parte, prezenţa brandului Superkombat în ring alături de toţi eroii filmului, este o surpriză pentru fanii sporturilor de contact din întreaga lume, tocmai de aceea suntem în negocieri să aducem o lansare oficială a filmului şi în România dupa marea premiera de la New York”, a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

“As fi foarte bucuros daca voi putea sa fiu prezent la premiera din  Bucuresti , probabil ca va fi primul eveniment de lansare din Europa  a filmului Creed 2”, a declarat Florian Munteanu. Creed II va rula în cinematografe începând din 23 noiembrie 2018, fiind distribuit de Forum Film România.Superkombat va derula o serie de evenimente conexe pentru promovarea filmului şi în România.

Loading...
SHARE