MAGDA VASILIU, MESAJ ÎNDUIOȘĂTOR DUPĂ CE BĂIEȚELUL EI A ÎNVINS LUPTA CU CANCERUL

Magda Vasiliu a postat un mesaj emoționant la un an de la operația băiețelului său, care este, acum, un copil absolut normal. Bolnav de cancer, Vlad a primit șansa unei alte vieți datorită medicilor care l-au operat.

Magda Vasiliu a postat un mesaj emoționant pe Facebook, povestind despre operaţia care a durat aproape opt ore.

“Cu toții am așteptat, cu sufletul la gură, un rezultat pozitiv. Medicii ne-au anunțat că totul a decurs normal, că Vlad n-a avut nevoie nici măcar de transfuzie, că e stabil și nu are nevoie nici de terapie intensivă postoperator. Acum, după un an, Vlad merge normal, se joacă, merge cu bicicleta, înoată. Nu pot decât să le mulțumesc la nesfârșit medicilor de la Bambino Gesu!”, a scris Magda Vasiliu.

Acum un an, vedeta tv explica de ce a ales să își opereze copilul în Italia: “De ce am plecat? Am plecat pentru că nu aveam cum să-mi salvez copilul în România. Mi s-a spus că cea mai bună soluţie ar fi amputaţia piciorului. În Italia, când le-am descris situaţia şi le-am spus de amputaţie, au făcut ochii mari şi m-au întrebat de ce! A fost marea şansă a lui Vlad ca familia soţului meu să locuiască de ani buni la Roma. Acolo am ajuns la camera de gardă cu Vlad fără niciun alt document în afară de paşaport şi le-am spus că este suspectat de cancer osos. Atât! Nu mi-au cerut medici de familie, trimiteri, au luat copilul, l-au internat, într-o săptămână aveam diagnosticul, iar în zece zile a început chimioterapia!”.

 

Loading...
SHARE