JANDARMII CONSTĂNȚENII LA DATORIE ÎN WEEKEND

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de competenţă, astfel:

 În perioada 13-14 octombrie, jandarmii vor fi prezenţi în comuna Valu lui Traian unde vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului „Ziua Recoltei”.

Sâmbătă, 13 octombrie,  jandarmii constănţeni vor asigura ordinea publică la  meciul de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa  –  S.C.M. Politehnica Timişoara cu începere de la 17.30, precum şi la partida de baschet  masculin    B.C. Athletic Constanţa –  C.S.M. Mediaş,  cu începere de la ora 20.00, ambele evenimente sportive având loc la Sala Sporturilor.

Tot mâine, oamenii legii vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine în zona arenei sportive „Iftimie Ilisei”, cu ocazia meciului de fotbal C.S. Medgidia – C.S. Tunari.

Duminică, 14 octombrie, începând cu ora 13.00, jandarmii vor avea în atenţie meciul de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanţa – C.S. Ştiinţa Bacău, dar şi manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia sărbătorii „Ziua oraşului Băneasa”.

        Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii la aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.

 

Loading...
SHARE