CHIPCIU, DECLARAȚII DUPĂ MECIUL CU LITUANIA

Fotbalistul echipei naţionale a României, Alexandru Chipciu, autorul unui gol în victoria cu 2-1 din deplasare cu Lituania în Liga Naţiunilor, a declarat, joi seara, că nu e uşor să câştigi pe un teren sintetic precum cel de la Vilnius pe care adversarii sunt obişnuiţi să joace.

“Nu m-am gândit când am înscris ultimul gol pentru echipa naţională, nu m-a interesat acest lucru. A fost un meci greu, eram sigur de asta pentru că am mai avut experienţa terenului sintetic în Kazahstan şi în Insulele Feroe. Nu e uşor să câştigi pe un teren sintetic pe care adversarul e obişnuit să joace. Ne-a fost teamă că nu vom câştiga pentru că mai erau câteva minute de joc. Dar şansa a fost de partea noastră şi am înscris (n.r. – în minutul 94). Până la urmă e frumoasă victoria în ultimele minute.Îmi pare rău că am luat galben şi nu voi putea juca împotriva Serbiei unde cred că va fi un meci frumos cu mulţi suporteri în tribune. Dar îmi pare rău pentru mine, pentru că nu cred că voi fi o pierdere pentru echipa naţională. În lot sunt jucători de valoare sensibil egală”, a afirmat Chipciu, citat de Agerpres.

“Am putea face 6 puncte în această dublă acţiune, pentru că, după cum s-a văzut, puteam câştiga cu Serbia şi la Belgrad. Dar asta nu înseamnă că duminică va fi un meci uşor. Serbia nu e o echipă uşor de bătut. Dar dacă vom face un meci mare avem şanse să câştigăm. Iar Serbia a părut la Belgrad o echipă de bătut”, a mai spus mijlocaşul.

Echipa naţională de fotbal a României a învins cu scorul de 2-1 (1-0) selecţionata Lituaniei, joi seara, pe stadionul LFF din Vilnius, în Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor, printr-un gol marcat în minutul 94 de Alexandru Maxim. România a obţinut prima sa victorie în această competiţie, după două egaluri, 0-0, acasă, cu Muntenegru şi 2-2, în deplasare, cu Serbia.

Prima reprezentativă va întâlni duminică, de la ora 16,00, pe Arena Naţională din Capitală, selecţionata Serbiei, într-o nouă partidă din Liga Naţiunilor.

Loading...
SHARE