AMALIA NĂSTASE, DECLARAȚII CUTREMURĂTOARE DUPĂ DECESUL LUI DENIS PAȘCOVICI

Amalia Năstase l-a ajutat pe Denis, copilul lui Cosmin Paşcovici, când a fost diagnosticat cu o boală gravă. În direct la ProSport Live, a recunoscut că a fost impresionată de situaţia băieţelului, în urma unei emisiuni TV şi a încercat să ajute. A strâns 100.000 de euro şi l-a dus pe Denis în Franţa, pentru tratament, când doctorii din România nu îi mai dădeau şanse.

”Am cunoscut situaţia lui Denis la TV. Se spunea că medicii de aici nu îi dau şanse. Am sunat-o pe Ioana (n.r. mama lui Denis) şi i-am zis să mergem la Paris. În 3 zile am făcut rost de 100.000 de euro, am luat personal bani de la oameni. Asta se întâmpla acum 11 ani. Acolo au întâlnic doctori extraordinari care l-au făcut bine pe Denis. După 2 ani s-a întors vindecat, dar tot ce s-a întâmplat acolo l-a marcat, a rămas cu sechele, făcea convulsii. Denis era foarte, foarte puternic. Avea o forţă incredibilă. Eram uimită de cum se poate bucura un copil bolnav. A fost ca şi copilul meu. Ştiam totul despre el”, a spus Amalia Năstase la ProSport Live.

Soţii Paşcovici s-au comportat exemplar cu Denis. Amalia a rămas impresionată de lupta lor într-o situaţie extrem de grea.

Loading...
SHARE