ȚUȚUIANU ȘI “PARTIDUL DE MAIMUȚE”

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a fost surprins insultându-şi colegii de partid. Potrivit înregistrărilor menționate de News.ro, Adrian Ţuţuianu a precizat că PSD s-a comportat precum “un partid de maimuţe”, deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea să o propună premier pe Sevil Shhaideh și califică drept ”o tragedie” calitatea Guvernului.

De asemenea, despre ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a spus că “este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de cinci minute când vorbeşte cineva cu el”. Precum şi ca singura legătura a acestuia cu economia este faptul că “a avut o vulcanizare”.

În replică, Ţuţuianu a declarat: “Sunt înregistrări din şedinţe pe care le-am avut cu primari, cu consilieri judeţeni, v-au fost livrate prelucrate, sunt anumite pasaje scoase din context. Ceea ce am spus în CEx şi în scrisoarea publică sunt lucruri discutate şi cu colegii. Am greşit cu toţii, nu cred că e normal să procedăm în acest fel, mi-am asumat şi vâna asta, pentru că am fost prezent acolo”.

Adrian Ţuţuianu este unul dintre semnatarii declaraţiei prin care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului. În ciuda limbajului “colorat” la adresa colegilor de partid și a opiniilor exprimate, Țuțuianu asigură că el merge mai departe, alături de PSD.

Loading...
SHARE