DR. FAWAZ CHAZLI, O BINECUVÂNTARE PENTRU CONSTĂNȚENCE

Medicul specialist în Obsterică- Ginecologie, dr. Fawaz Chazli, este o binecuvântare pentru viitoarele mămici din Constanța! Pentru că este un medic extrem de dedicat meseriei lui, Chazli a devenit unul dintre cei mai căutați ginecologi din orașul de la malul mării. Internetul este plin de cuvinte de laudă venite din partea mămicilor care au fost asistate la naștere de dr. Fawaz Chazli.

În cabinetul său, medicul sirian a reușit să creeze un mediu funcțional prin achizitionarea de echipamente medicale de ultima generație în scopul efectuarii unei game complete de investigații, sonograme și proceduri chirurgicale minore și de asemenea un spațiu prietenos, în care consultația să reprezinte mai mult decât fixarea unui diagnostic și o prescripție medicală.

Activează în cadrul complexul spitalicesc de obstetrica-ginecologie, Euromaterna  Dacă vă doriți o naștere ușoară, dr. Fawaz Chazli este, fără doar și poate, cea mai bună alegere! Rezultatele excepționale ale acestuia sunt dovezi incontestabile ale afirmațiilor noastre!

Loading...
SHARE