ANASTASIA SOARE, AROMÂNCA DIN CONSTANȚA CARE A CUCERIT LUMEA

Cine spune că visurile noastre din copilărie nu pot deveni realitate, se înșeală amarnic! Aromânca născută în Constanța, Anastasia Soare, este dovada vie că ambiția și credința în visul tău te pot duce pe culmile succesului.

Anastasia Soare se mândrește cu o avere impresionantă Cunoscută ca fiind Regina Sprâncenelor, Anastasia este  expertul de necontestat al frumuseții ochilor și sprâncenelor. De-a lungul timpului a obținut statutul de simbol în industria frumuseții datorită modului inovativ și unic de modelare și aranjare a sprâncenelor. Saloanele Anastasia Beverly Hills si Brentwood California se bucură de clienți celebri precum: Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz, Sharon Stone, si alții. Anastasia a aparut în Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, Flaunt, and Los Angeles Magazine.

Anastasia Soare, fata unei croitorese din Constanța S-a născut la Constanța și a observat de mică stilul de artă grecesc, roman si bizantin. Lucrând ca ucenic la croitoria parinților, Anastasia a observat cum se aplică proporțiile pe corpul uman. Totodată, și-a completat cunoștințele cu studii de arhitectură, inginerie, desen și matematică. A învațat despre Șirul lui Fibonacci, despre desenele lui Leonardo Da Vinci și despre Proporția de Aur, așa cum le găsim aplicate în natură , dar și corpului uman. Îmbinând talentul artistic și cunoștințele tehnice, Anastasia s-a pregătit ca estetician în România, înainte de a pleca împreună cu familia în California.

Lucrând ca estetician în diferite saloane de înfrumusețare din Beverly Hills, Anastasia și-a dezvoltat tehnica ei proprie de aranjare a zonei ochilor, bazată pe Secțiunea de Aur și îmbinată cu tehnici de îngrijire a pielii. Cu ajutorul clienților fideli tehnicii ei, Anastasia a deschis primul salon în 1997, pe Bedford Drive în Beverly Hills, numit Anastasia Beverly Hills. Succesul înregistrat de acest prim salon a dus la deschiderea celui de-al doilea în Brentwood California, in 2010.

Anastasia și-a extins piața și cu salonul de înfrumusețare Anastasia Brow Studio la Nordstrom, Sephora și în alte locuri în toată lumea, dar și cu gama de produse proprii destinate îngrijirii sprâncenelor, pielii, vândute în magazine precum Sephora, Nordstrom, Ulta și altele.

Experta în frumusețe, Anastasia Soare și-a dedicat întreaga viață frumuseții, îmbinării frumuseții naturale cu tehnici și produse inovative. Anastasia va continua să dezvolte produse destinate frumuseții și sănătații pielii.

Fondul de investiţii TPG Capital, cu un portofoliu de peste 90 de miliarde dolari, se află în negocieri pentru a prelua o parte din compania Anastasiei.  Conform presei de peste Ocean, tranzacţia este estimeată la trei miliarde de dolari.

 

 

 

 

 

 

Loading...
SHARE