DRAGNEA, DESPRE ȚUȚUIANU: “AȘA PĂȚESC CÂND ÎNCEP SĂ SE ÎNREGISTREZE UNII PE ALȚII”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, referitor la înregistrările cu Adrian Ţuţuianu, care critică dur partidul, că atunci când un om vorbeşte despre o nemulţumire majoră, ea trebuie probată prin vot, iar acesta a fost exercitat la ultimul Comitet Executiv Naţional, anunță Mediafax.

“Când încep să se înregistreze unii pe alţii aşa păţesc, se după în presă. Dacă se vorbea tot timpul aşa, apăreau şi alte înregistrări. Nu se vorbeşte aşa. Cum să împărtăşesc un asemenea limbaj? Dacă este să discutăm, discutăm în partid”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat fiind de înregistrarea făcută publică cu Adrian Ţuţuianu.

Acesta a mai spus că: “dacă după CEx nu s-a înţeles că baza partidului, că majoritatea zdrobitoare cere membrilor din conducerea naţională şi judeţeană să se ocupe de ce a promis, fac o mare greşeală. Când un om vorbeşte despre o stare de nemulţumire generală, se probează prin vot. A fost vot, au fost şedinţe….”.

O înregistrate a fost publicată, marţi, de România Tv, în care Adrian Ţuţuianu spune că PSD e “un partid de maimuţe”, deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea să o propună premier pe Sevil Shhaideh.

Loading...
SHARE