MESAJUL LUI DRAGNEA, DE ZIUA NAȚIONALĂ DE COMEMORARE A VICTIMELOR HOLOCAUSTULUI

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, apreciind că nu pot fi schimbaţi acei ani, însă ”avem responsabilitatea de a păstra cu grijă lecţia lor”.

”Tragedia Holocaustului este permanent vie în memoria noastră, iar data de 9 octombrie, încărcată cu un simbolism aparte, ne obligă şi mai mult, pe fiecare dintre noi, să reflectăm asupra consecinţelor tragice ale extremismului, ale acţiunilor discriminatorii, antisemite şi rasiste. Ziua Naţională de Comemorare a Victimelor Holocaustului din România rămâne o mărturie dureroasă. Nu mai putem schimba acei ani; avem însă responsabilitatea de a păstra cu grijă lecţia lor”, se arată în mesajul lui Liviu Dragnea.

El a mai afirmat că libertatea, respectul şi înţelegerea sunt valori pe care se poate construi o societate sănătoasă, democratică, în deplin acord cu propria noastră identitate şi cu valorile familiei europene din care România face parte, informează Mediafax.

Loading...
SHARE